Multilem

MORAIS LEITÃO

Spaces

MORAIS LEITÃO, LAWYER SOCIETY


The redesigning of the offices of Morais Leitão Law Firm is carried out after having taken the decision of rebranding. Above all subsequent to the need to align the new identity with its physical space.

The designers commitment was to work with premium materials, from wallpaper to acoustic insulation, through thermo-laminated claddings of recognized quality, to the latest-generation aluminium sliding frame system, which allows the use of large glazed areas.

When the materials used are well combined and applied, they result in a successful project, just like this one.

In a building built in the mid-20th century, we took advantage of present-time techniques and innovations. At the client’s request, we have implemented the DALI system, designed to manage lighting in the intermediate floors, creating lighting solutions that are complex in an easy and convenient way. Nowadays, sustainability plays an important role. And our client expressed this concern by innovating in its workplace within quality and efficiency standards.

This project makes us very proud.

Our commitment is always the same: respect for deadlines, quality of the finishes, and total customer satisfaction.

This is our main focus in all stages of the process.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this website you agree to our use of cookies. For more information consult our privacy policy.